30 Dec 2010

Happy B'day Nor Aina Sulaiman!!

Saengil Chukka Hamnida Chingu!! I've nothing for you. It's only my pray and wish good luck for you. This is from me for you..
Pilih la kek mane yang ko nak makan..haha..
Banyak pilihan nie..jangan sia-siakan,kerana membazir itu amalan syaitan.


Yang ni Cake chocolate siap ade waffle ngan twister..Sedap taw..(yeke ??)

Ade lagi ni..mai sini ..


Ha..yang ni pulak, aq tak konfem nak cakap ape..nak kate blackberry,dia punye kaler warna merah..Urmm,,redberry kowt (whateva !!) yang penting bukan beri-beri.. Ni pon sodap jugak !!



Yang last ni pulak, Fruit Cake. Dia fruit cake sebab dia ada banyak fruit..(ape punye ayat daa !!)
Kalau ko pilih kek ni, gerenti sihat jer sebab dia banyak buah.
Kat sekolah dulu, cikgu aq cakap,buah ada banyak vitamin. So, aq suggest kek ni untuk ko..


Tapi, terserah ko lah nak pilih kek yang mana. Anggaplah aq yang bagi kek ni kat ko sebagai Bday present meskipon bukan reality..

Happy Birthday yang ke-20 Aina !!

No comments: