15 Dec 2010

SI PARANORMAL BULGARIA

Kat sini, aq nak cerite pulak pasal prediction atau dalam bahase kampong kite, orang panggil ramalan..Kat Bulgaria,ade sorang nenek ni yang bername BABA VANGA. Kononnye la,,dy ni terer dalam prediction..Da banyak yang dy predict hampir semua jadi kenyataan.
Tapi yang kesiannye, dy ni buta lepas kawen..Disebabkan dy ni terer dalam peramalan, orang-orang kat kampung dy panggil dy ni paranormal..Dy lahir taon 1911 then passed away taon 1996..mse tu umo aq 6 taon..Kowang nak tau ape jer yang dy da ramal??Hmm,,bce lagi post aq nie..

2010 - Perang Dunia III. Perang akan dimula pada bulan November 2010 dan berakhir pada bulan Oktober 2014. Akan dimulakan seperti biasa, maka nuclear akan digunakan pada awalnya, dan kemudian senjata kimia.

2011 - Sebagai akibat dari kejatuhan kejatuhan nuclear di belahan bumi utara tidak akan ada haiwan atau tumbuh-tumbuhan. Kemudian Muslim akan berperang melawan orang2 Eropah yg selamat dari bencana nuclear.
2014 - Sebagian besar orang akan menderita kanser kulit dan penyakit kulit lainnya (akibat perang kimia).
2016 - Eropa hampir sunyi (kosong).
2018 - Cina Baru menjadi kekuatan dunia. Negara-negara berkembang pada masanya dioperasikan dari eksploitasi.
2023 - Sedikit perubahan di orbit Bumi.
2025 - Eropah akan ditinggal oleh sedikit orang.
2028 - Menciptakan sumber energi baru (mungkin dari reaksi thermonuclear yg terkendali). Kelaparan ini secara bertahap dapat diatasi. Meluncurkan pesawat ruang angkasa berawak untuk Venus.
2033 - Ais kutub akan cair. Lautan pon semakin luas.
2043 - Perekonomian dalam dunia semakin berkembang. Di Eropah,Orang Islam berkuasa.
2046 - setiap tubuh (organ) dapat dibuat (kloning?). Menggantikan tubuh menjadi salah satu cara terbaik pengobatan.
2066 - Selama serangan terhadap Muslim di Rome, Amerika Syarikat menggunakan senjata jenis baru - iklim. Penyejukan iklim atau suhu.
2076 - Classless Society (komunisme).
2084 - Pemulihan alam.
2088 - Sebuah penyakit baru - penuaan dalam beberapa saat!
2097 - penuaan yang cepat kalah.
2100 - Matahari buatan menerangi sisi gelap bumi.
2111 - Orang-orang menjadi robot yang hidup.
2123 - Perang antara negara-negara kecil. Negara besar tidak campur tangan.
2125 - Hungaria akan menerima signal dari ruang angkasa.
2130 - Koloni di bawah air (dengan bantuan dewan simpatik).
2164 - Haiwan berubah jadi setengah manusia.
2167 - Sebuah agama baru.
2170 - Kekeringan besar.
2183 - Sebuah koloni di Mars menjadi tenaga nuclear, dan tuntutan kemerdekaan dari Bumi (macam masa - Amerika Syarikat dan England).
2187 - Berhentinya 2 letupan besar gunung berapi.
2195 - Kolonial Laut sepenuhnya dikembangkan, energi dan makanan berlimpah.
2196 - Pencampuran sempurna dari orang2 Asia dan Eropa.
2201 - Pada Matahari terjadi perlambatan proses thermonuclear. Suhu turun.
2221 - Dalam pencarian kehidupan di luar Bumi, kemanusiaan berhubungan dengan sesuatu yang mengerikan.
2256 - Spacecraft yang terlupakan dan menyeramkan akan kebumi dan terjadinya penyakit baru.
2262 - Planet secara bertahap mengubah orbit planet. Mars terancam oleh komet.
2271 -(Hukum-hukum fizik berubah?)
2273 - Pencampuran ras kuning, putih dan hitam. Ras baru terbentuk.
2279 - Sumber tenaga dari ketiadaan (mungkin dari kekosongan atau lubang hitam).
2288 - Perjalanan kembali ke masa lalu (Perjalanan waktu diciptakan?). Hubungan baru dengan orang asing.
2291 - Matahari menjadi sejuk. Upaya-upaya sedang dilakukan untuk menyalakannya lagi.
2296 - Letupan dahsyat pada Matahari. Mengubah gaya graviti. Station angkasa tua dan satelite mulai turun.
2299 - Di Perancis, gerakan gerilia terhadap Islam.
2302 - Hukum utama dan rahasia alam semesta yg baru, terungkap.
2304 - Rahasia bulan terungkap.
2341 - Sesuatu yang mengerikan mendekati Bumi dari ruang angkasa.
2354 - Sebuah kemalangan di salah satu Matahari buatan mengarah terhadap kekeringan.
2371 - kelaparan besar.
2378 - Ras baru tumbuh cepat.
2480 - 2 buatan Suns berlanggaran. Daratan di senja.
3005 - Perang di Mars. Melanggar lintasan planet.
3010 - Comet berlanggar dengan Bulan. Kawasan Bumi - cincin / zona dari batu dan debu.
3797 - Pada saat ini di Bumi membunuh semua kehidupan, tetapi manusia akan dapat meletakkan dasar bagi kehidupan baru di sistem bintang lain.
3803 - Sebuah planet baru dihuni oleh sedikit makhluk. Sedikit hubungan antara orang-orang. Iklim planet baru mempengaruhi organisme orang - mereka bermutasi.
3805 - Perang antara manusia untuk sumber daya. Lebih dari setengah orang-orang sekarat keluar.
3815 - Perang sudah tamat.
3854 - Perkembangan peradaban hampir berhenti. Orang hidup seperti binatang ternak.
3871 - Nabi baru memberitahu orang tentang nilai-nilai moral, agama.
3874 - Nabi baru menerima sokongan dari semua penduduk. Mengorganisasi sebuah gereja baru.
3878 - bersama dengan Gereja untuk kembali melatih orang-orang baru ilmu dilupakan.
4302 - kota-kota baru tumbuh di dunia. Gereja baru mendorong pengembangan ilmu pengetahuan dan teknologi baru.
4302 - Perkembangan ilmu pengetahuan. Para ilmuwan menemukan dalam keseluruhan kesan dari semua penyakit dalam perilaku organisme.
4304 - Ditemukan cara untuk melawan penyakit.
4308 - Karena mutasi pada akhirnya orang mulai menggunakan otak mereka lebih dari 34%. Benar-benar kehilangan pengertian tentang kejahatan dan kebencian.
4509 - Memahami Allah. Manusia akhirnya telah mencapai suatu tingkat perkembangan yang dapat berkomunikasi dengan Allah.
4599 - Manusia mencapai keabadian.
4674 - Perkembangan peradaban telah mencapai puncaknya. Jumlah orang yang hidup di planet yang berbeza adalah 340 million. Asimilasi dimulai dengan alien.
5076 - Sebuah batas alam semesta. Dengan itu, tak ada yang tahu.
5078 - Keputusan untuk meninggalkan batas-batas alam semesta. Sementara sekitar 40% dari populasi yang menentangnya.
5079 - End of the World.
Ni la gambar Baba Vanga si paranormal Bulgaria tue..Da tue kan?!
Aq tak mintak korang percaye dgn prediction nie,,just nak kite fikir same2 .. Anyway, terserah korang nak percaye atau tak..Tapi kite hanye boleh percaya pada yang satu je.. :)


No comments: