31 Jan 2011

Pelajar Malaysia Dirogol

Haish..kesian betul bila aq baca berita nih. Seorang pelajar Malaysia yang berumur 18 tahun didakwa dirinya dah dirogol oleh sekumpulan orang Rusia.
Yang menyakitkan hati lagi, salah sorang daripada si perogol tu ialah pegawai perisikan Polis Moscow.


Laporan dalam surat khabar The Sun melaporkan kalau budak perempuan ni sebenarnya datang satu party kat Bellerbys College, London tempat dia belajar. Masa kat party tu, budak perempuan ni dinyatakan telah diberi dibius dan diserang oleh 7 lelaki. Memang la, da nama party..macam-macam boleh berlaku..Sebab tu kita mesti selalu berhati-hati..Terutamanya pada kaum-kaum aq nih..

Lepas kejadian, mangsa pun balik ke asrama.
Roommate budak perempuan nih perasan ada benda yang tak kena dengan kawan dia tu sebab dia jalan terhuyung-hayang dan rasa macam tak sedarkan diri. Mangsa dalam keadaan kebingungan dan kawan dia percaya kalau mangsa dah diberi bius.

Cerita selanjutnya tak dapat diceritakan sangatlah sebab maklumat ni pon dapat dari newspaper The Sun.







p/s : Kepada kaum-kaum aq kat luar sana (kaum hawa), sentiasalah berhati-hati kalau pergi kat mana-mana saje. Kita ni perempuan, lelaki mudah tergoda dengan perempuan2 nih. hahaha..
So, bawak lah seorang untuk teman kita sekiranya kita pergi bersendirian. Hanya untuk berjaga-jagalah. Kalau bawak BF pon belum tentu selamat kan? hmm..

No comments: