23 Feb 2011

Bila Durian Tak Berduri?

Boring-boring camni aq boleh teringat kat buah DURIAN pulak..
Aq pon tanya-tanya, dah musim ke belum?
Maklum kalau dah musim durian nih, kat Pasar Borong ngan pasar Smart dah banyak lelong dah..wehee,,wangi nya...

"Lai Lai Lai !!Mali Bang, mali beli dulian mula-mula..manis-manis"..hehehe Aq minat betul makan durian ni.Durian pulak popular sebab durinya, mungkin juga sebab durinya lah dapat gelaran Raja Buah..Tapi, ramai jugak yang kurang minat dengan durian nih. Aq pon tak tau kenapa..Bukan ke durian ni sedap?..Tapi, selera masing-masing kan..so what gitu lho..

Tapi, korang dapat bayangkan tak kalau durian tanpa duri? Mesti pelik kan?Hmm..aq tengok lah kat internet gambar durian takde duri..kehkehkeh...kelakar la..botak !!








Kelakar kan? Da macam nangka pon ada bila aq tengok..wallao..Jatuh market la macam ni..hahaha...Tapi aq lebih suka durian yang kat bawah ni sebab dia boleh buat aq Hepy..

v

v

v

v

v

v

v

v

v





Hallo reader's..my name is Khan..
Oooppss..wrong statement lor..
My name is Durian
I am the King of Fruit
Nice to meet u..
WeHee...(^-^)

2 comments:

nelly said...

haha ..kelakar ...

FaRiA EyToNeZ said...

nak durian botak tak?hehe..