19 Mar 2011

"Surat Seorang Remaja Kepada Perdana Menteri Malaysia"

Aq tau mesti dah ramai yang tau pasal kes seorang remaja yang tulis satu surat untuk Perdana Menteri kita. Hmm..bagi yang belum tau, aq share ngan korang..

Aq ada terbaca satu entry dari 'Oh Tidak'. Kalau korang tak tau 'Oh Tidak' tu ape benda, tekan je kat engine search google, taip Oh Tidak..Ha,, lepastu mesti korang dah boleh nampak 'Oh Tidak' tuh benda ape.. Tajuk dia pon da macam gempak je bila aq tengok "Surat Seorang Remaja Kepada Perdana Menteri Malaysia".. Hah, amek kaw..memang kaw kaw..
Bila aq baca, ternyata isi surat ni adalah pandangan dan pendapat dari seorang remaja kita yang bernama Muhammad Muizzuddin bin Zaini. Dia ni bukanlah seorang yang profesional dan terpandang. Tapi bagi aq, dia adalah seorang yang remaja yang terpelajar dan memikirkan tentang nasib bangsa dan negara Malaysia.




Bila aq baca isi surat dia, tersentuh a.k.a taouching jugaklah hati aq sebagai seorang remaja.. (Remaja ke aq?) Surat dia memang best dan banyak pengetahuan yang boleh kita dapat.
Kalau korang nak tahu dengan lebih lanjut isi surat tuh,sila KLIK SINI k..

Dia pon ade buat satu surat untuk Isteri Perdana Menteri kita. Aq pon dah baca tapi aq tak nak cakap banyak lah. Baik korang tengok sendiri kat sini BLOG SUARA FATA..
Selain blog, Muizzuddin pon ada facebook jugak taw. Korang ingat korang je yang ada facebook?!
Ini facebook Muiz..

Selamat membaca dan berfikir kawan-kawan..


1 comment:

('',)kapie_art'sLover('',) said...

hai3.. singgah cni n follow :).. pinky2 la.. hehehe.. happy blogging..! :)