13 Apr 2011

Polis Nyanyi Lagu Hindustan Popular Lepas upload video dalam Youtube

Seorang polis kat indonesia jadi popular dan dapat banyak tawaran buat show dekat program dalam TV. Kalau korang nak tau, dia jadi popular lepas video miming dy nyanyi lagu Hindustan "Chaiya Chaiya"..Memang kelakar bila nengok dy nyanyi. Dahla time dy kje dy bole nyempat nk record video plak..Tapi, rezeki dia macam durian runtuh dapat dari peminat dia..
Tapi dia janji dia takkan lepaskan kerja dia sebagai seorang polis meskipon dia dah popular macam artis sekalipon. Cayalah bang polis ni..Kalau korang nak tengok video dia, ni aq bg..



Tapi kan,kalau korang rasa-rasa nak popular dengan tiba-tiba, buatlah video yang pelik-pelik ataupon aneh-aneh pastu upload kat youtube. Tapi tengoklah, samade orang kata korang ni betul ke tak betul..kehkehkeh...Apapon, tak salah kalau just nak mencuba kan..

1 comment:

('',)kapie_art'sLover('',) said...

HAI FARIA.. NAK AJAK JOIN SEGMEN.. JOM LA..

http://kapieartslover.blogspot.com/2011/04/segmen-comelnye-kite-waktu-kecil.html