5 May 2011

Agak-Agak Umur Die bape Taon?

Assalamualaikum

Arini aq nak ajak korang main teka-teki teka tekok, ular mati atas ??? (carik sendiri jawapan die..da dapat sila tuntut adiah kat kaunter Shell..)

Sekarang, aq nak korang teka umur budak perempuan kat bawah ni..Hmm...Rase-rase lah, bape agaknye umur die??Rase-rase ade cam umur aq kot. Kan awet mude..Hik..hik..hik..(meleweh r..)






http://4.bp.blogspot.com/-4sAAQrbtS6w/Tbp9Fi3ZTkI/AAAAAAAAATY/IBJchUG1kB8/s1600/0ybepllj.jpg

Amacam? Ade iras-iras aq tak?
(Tolong jangan muntah ye!)



Die ni orang Hutan Hunan. Hunan tu aq pon tak taulah kat celah bumi mane tempat die. Kalau nak tau jugak, g la ngok kt Uncle google punye map.Tapi, Hunan tu kat Asia lah jugak. Kite sebagai anak jati Asia mesti bangge taw sebab kulit orang asia merupakan kulit yang tercantik antara Benua kat dunia ni. Kalau korang perhatikan kulit Omputeh, geli kot. Banyak taik lalat. Aq pon heran, ape lah yang buatkan salat suke sangat lepaking kat kulit Omputeh tu ha. Nak dibandingkan dengan kulit orang Asia,
"halus..enak..riingaan aje.."




Iklan Kejap

#---------------------------------------------#


Haa..kan dah lari dari tajuk..Cepat lah teka umur dak pompuan tadi. Sape cepat, dapat markah 100%. Taknak ke?






http://4.bp.blogspot.com/-EeMPY53uJuc/Tbp9GE_zVtI/AAAAAAAAATo/O99iD_p3KRU/s1600/dkp9ermh.jpg

Kawaii ~~


http://4.bp.blogspot.com/-meH3cntCS7E/Tbp9Fw983aI/AAAAAAAAATg/-Kaza_LTf8Q/s1600/bsqmfn5z.jpg

Good Girl ~~



Atoyai, lame betol aq tunggu jawapan dari korang. Meh lah aq soksek kat korang.
Kalau korang nak tau, budak ni umur die baru je 30 taon !! Whaattt?? 30 taon?? Giler kentang muke cam budak 13 taon..HuHu..jeles Nok..Lepas ni boleh la wat citer 30 going 13 ~~Amacam?

11 comments:

kim heeruul said...

30 tahun?

surgery kot

Dekcik said...

12 tahun kowt..

entry terbaru..
http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/05/kau-kejam-kau-pijak-kaki-anak-kucing-tu.html

Eyka said...

pembedahan plastikk la teww~ siyess nak muke cmni..mantain ayuu jeee..perghh~ ;D *berngan jap..haha*

www.fierapirot.bolgspot.com said...

seyes??!!30 tahun???tak macam 30 pun! cantik gile!!=)
singgah and follow dak comel ni..=)

shafiqabdshukor said...

biar betul!!!!!


vote..vote..vote...

http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=260411011823804

dean said...

30 thun?? ingt da 40..hahaha

Norasikin said...

Apa la yg budak ni makan... Dia tido dlm foreverware kot

Ameh Wahab said...

fuyooo...jeles nye...huhuhuhu...

FaRiA EyToNeZ said...

pewh, mcm2 pndpt aq dpt dr korg..best2~
Apepon, aq jeles....mke awet mude seyh..xtaw operate o x..

diana said...

umur akak 31 ..
tapi ramai yang cakap macam 18..
tolong lah percaya..
heheheh

Kiambang Puteh TheGiel said...

nama dia ada dalam 'monkey'tube.com.....