22 May 2011

Lelaki Tercantik ???

Assalamualaikum..


Kalau mase tu aq update entry pasal perempuan 30 tahun muka macam budak 14 tahun dari Hutan Hunan, sekarang aq nak update pasal LELAKI yang CANTIK kat dunia tahun 2010, pon berasal dari Hunan, tapi dia tinggal kat Jepon. Erm,, tercantik kat dunia ke?? korang nilailah sendiri..




































Giler cantik !!



Aq ske pic yg ni..
Menggoda kaw...







WoooooW.....serius cantik giler..aq pompuan pon jeles tengok gambar2 die..die ni sorang cosplayer yang tak pernah pakai baju lelaki. Die adalah seorang crossdresser. Tapi, korang jangan ingat die ni pondan atau name glemer die, NYAH. Die ni lelaki sejati ok..Buktinye, die ade awek taw..Kalau aq jadi awek die,aq jeles sangat sebab pakwe aq lebih cantik + comel daripada aq..Wahahaha...Lagi satu, aq mesti waswas kalau jadi awek die..Mesti kepala otak aq asek pikir yang die ni Pompuan ke Lelaki. Takkan aq nak check die punye kot??!!





Ni gambar die ngan awek die..
Kalau aq terserempak, gerenti mulut aq cakap "Eee,, cantik-cantik pon Lesbian !"
haish, mulut...mulut..



Dan yang kat bawah ni, time die berpakaian macam lelaki normal...




time ni pulak, muke die cam pelakon jepon yang belakon drama
"Hanazakarino Kimitachihe"
terkial-kial aq nak taip tajuk drama tu..entah betul entah tak aq eja,,
Ah, lantak r..














Time pakai baju lelaki camni, macam pengkid pon ade aq tengok..
Serba salah..




Aq heran betul..Apesal la orang Hutan Hunan ni cantik-cantik, molek-molek, comel-comel.. Haish, ape makan dorang ni..Kasi la tau sikit rahsie kat aq ni..Kalau pompuan tu aq tak heran lah sangat. Masalahnye, yang lelaki pon cantik-cantik..Kalau aq, nak jugak la jadi macam pompuan kat Hunan tu..Tapi,kalau nak carik laki, taknak aq carik laki dari Hunan. Kang tak pasal-pasal aq kena cap kawen dengan sesama jenis pasal muke laki cam pompuan...Selisih !!!!

Sape yang belum baca pasal pompuan hunan yang aq citer kat atas tadi, KLIK SINI ok..
Lepas korang baca entry aq ni, mesti mulut korang kumat kamit tande protes ngan lelaki cantik kat atas ni..


2 comments:

nureenina said...

fuh~cantek abes!jelez~huhu

nataliana.ridz said...

cantek sgt!!!!