5 Jun 2011

Mesti ke letak BF/GF punye pic kat sidebar blog?

Assalamualaikum


Hehe..Tajuk aq ni sensitif sangat ke? Sebelum tu aq nak mintak maaf sangat kat semua. Yelah, takot jugak ade yang terasa, lepastu marah aq ke, cubit aq ke, maki aq ke..Hish, seram nok..Sebenarnya aq takde niat nak perli atau nak kecikkan hati orang lain. Ni just luahan hati je..

Kalau penyakit rajin aq datang, aq rajin jugak blogwalking. Yelah, asek menghadap blog sendiri je tak dapat ape lah kan..Tapi, aq selalu perasan satu benda ni. Mana-mana blog yang aq singgah mesti ade letak gambar orang yang tersayang die. Kalau yang perempuan, diletaknya gambar pakwe die. Yang lelaki pulak, letak gambar awek die. Kalau yang lelaki pon letak gambar lelaki, heranlah aq dibuatnye..hikhikhik..

Benda ni kadang buat aq terpikir, mesti ke letak gambar buah hati skali? Kena pulak pakwe die tu hensem, foooohh..Mesti ramai pompuan yang suke. Ye tak? Tipulah kalau tak suka tengok orang yang kepala dahi licin..Yang blog punye owner pon dengan bangganya letak gambar boy siap tajuk "Jantung Hatiku"..Pewh...meleleh beb ayat..Tak takut ke orang curik pakwe die? hehe..

Tapi, benda ni sebenarnya hak individu masing-masing kan? Suka dioranglah nak letak gambar sape. Tapi bagi aq, baik letak gambar family..Tu baru betul orang tersayang@Jantung hati. Ye tak? Apepon, tolong jangan marah aq k bagi sape-sape yang terasa. Ni just pendapat ape yang aq nampak.

Peace Yaww !! Wassalam...


15 comments:

Ct Aja said...

Hi3... sye pon letak gak..opss bkn bf tapi tunang...tp niat bkn nak promote, sbb pertama bila saya berblogging ia menjadi cm satu peringatan bhwa sy ni tunang org, so xlehla wat suka2 hati, mklumla kajian pun ckap 66% pnca penceraian dr laman social, dan yg kedua bila sy asyik mgadap blog dia ckp sy x ingat kat die, so sy ckpla mane tak ingat, gmbar die pon ade...hi3.... panjang la plak, jgn marah sekadar berkongsi..

FaRiA EyToNeZ said...

@Ct Aja : hehe..xmrah la sbb msg2 punye pndpt & tujuan msg2..Smge hbgn kekal smpy akhir hyat k..

meLLy! said...

Yay tak letak. ehem. takde pakwe :P

zatie razak said...

hehe..zatie letak gmbr boy zatie..tp 1 aje kt sidebar..tamo letak byk2 kang org ckp ape lak..huhu..entri pns nie..heee

k Lee :) said...

I letak :D sebab nak appreciate him and want to make him happy becoz he will read my bloggy :)

red adia said...

huhuh.. suke entry ni.. dlu sye letak pix boy sye.. tp da xletak.. letak pix sndiri.. hehehe.. boy x encem pon.. ag pon, segan nk tyang muke boy.. xmasyuk nt.. huhuhuhuh.. xD

red adia said...

huhuh.. suke entry ni.. dlu sye letak pix boy sye.. tp da xletak.. letak pix sndiri.. hehehe.. boy x encem pon.. ag pon, segan nk tyang muke boy.. xmasyuk nt.. huhuhuhuh.. xD

temoxskema said...

wahahaha , baek letak gmba aku ton . kahkahkah :p

FaRiA EyToNeZ said...

hehe..ape pon sume ade reason yg trsndiri kan..

alyaa (: said...

aha. tak terasa . sebab takletak XP letak kat lain . ahha. Best entry nii. <3

FaRiA EyToNeZ said...
This comment has been removed by the author.
FaRiA EyToNeZ said...

@alyaa : entry best tp seram sjuk gak nk post..tkot kne maki..nsib bek alyaa tak..hihihi

sengat said...

teringin nk letak.... tp x de hahaha

cik zia ayang said...

sy ada ltak..tp kecik ajer..mybe xde owg perasan kot..huhu

FaRiA EyToNeZ said...

@sengat : Tak lame lagi ade la tu..hehe

@cik zia : hehe