2 Jul 2011

Uncle, Saya Tak Mao Conquer itu ATM lorh

Assalamualaikum


Semalam aq pergi City Square (lagi-lagi CS) jumpe member lama aq. Lepastu, member aq ajak pergi ATM. Sampai ATM Maybank, aq nak tergelak pon ade. Kitorang berdiri belakang sorang uncle ni. Tapi cara die macamlah orang lain nak amek duit atau tengok no pin die..kehkehkeh (gelak kejap)..Tu pandangan aq lah. Disebabkan die lame sangat, member aq pon beratur kat line lagi satu. Dalam kesempatan emas tu, aq pon snap lah aksi uncle tu..hehehe #ketawesetan





Eh, cube korang tengok akak yang pakai tudung merah yang tengah ngumpat tu..
Macam takde kaki pulok dah..
Hihihi..sorry kak, salah snap..

6 comments:

pandangkedepan said...

jangan kacau pakcik tu...dia nak kluar duit juta2...ehehe..:P

Wands©Hagadol said...

uncle tuh bukan tgh cucuk atm, tapi tgh korek atm, hihihi...

kotak bulat said...

hahah..uncle tu trauma dlu pnah kene rompak..hahahha...

FaRiA EyToNeZ said...

@pandangkedepan : hahaha..bpe juta lah agknye ek?

FaRiA EyToNeZ said...

@wands : korek ATM pon bukan dpt byk duit dib.

FaRiA EyToNeZ said...

@kotak bulat : agknye lah..tengok gaye tak boleh pergi seyh..hahaha